Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10


Har du kvar 1909 iso kan du även prova reparera W10 installationen innan du uppgraderar. Det fanns några filer i “logs” som jag lade i en mapp jag skapade för att testa. Det jag installerat har fungerat för andra att uppdatera. Så enkelt är det inte, dessutom är det tre olika personer som använt var sin dator! Två av dem surfar bara och betalar räkningar. Jag programmerar, surfar, skriver dokument, betalar räkningar osv. Det handlar alltså om att det inte går komma åt “bilden” eller “image” som det heter på windowska.

  • Båda kunde också uppdatera till en nyare funktionsuppdatering (större uppdatering).
  • Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare.
  • Bara en har gått att göra de större uppdateringarna på och det är den dator jag jobbar med nu.
  • Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad.
  • När jag startar assistenten får jag meddelandet att assistenten inte kan hitta assistenten.

Bara en har gått att göra de större uppdateringarna på och det är den dator jag jobbar med nu. Men sedan ett år tillbaka går inte heller den att göra de större uppdateringarna. Windows fungerar väldigt bra så jag är tveksam om jag vill göra en sådan återställning. Om det skiter sig och jag måste göra en nyinstallation förlorar jag alla viktiga vcruntime140_1.dll hittades inte program jag har.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Det är helt tomt förutom några filer som jag flyttade till mappen OLD jag skapat där. En annan konstig sak är att update assistenten inte kan läsa sig själv. När jag startar assistenten får jag meddelandet att assistenten inte kan hitta assistenten.

hur man ser Windows-fel

De två senaste datorerna fungerade det smärtfritt att installera Windows. Båda kunde också uppdatera till en nyare funktionsuppdatering (större uppdatering).

Det är att avaktivera eller avinstallera virusprogrammet. Mitt virusprogram loggar det den gör och den har inte stoppat DISM på något sätt. Jag har ingen aning om att Comodo skulle rota runt osv. Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare. Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med. Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det är problem med.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Hittade även andra texter som menade just antivirus och då inte bara stoppa det utan av installera det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *